Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Форумот во Градско гласаше за буџетот за 2017
Вторник, 06 Декември 2016 11:27
Gradsko 5 4-WEBПеттата форумска сесија од буџетскиот форумски процес во Градско, на која околу 40 жители гласаа за приоритетни проекти и програма за наредната година, се одржа на 2 декември во оваа општина. Форумот гласаше за девет (9) буџетски програми (Изградба и одржување на локални патишта и улици, Изработка на урбанистички планови, Уредување на градежно земјиште, Локален економски развој, Заштита на животна средина и енергетска ефикасност, Одржување на улично осветлување, Култура, Спорт и рекреација, и Социјална заштита).
Повеќе...
 

Најава на настани

Вто Дек 13, 15:00 - 18:00
Петта форумска сесија во општина Пехчево
Сре Дек 14, 18:00 - 21:00
Петта форумска сесија во општина Кочани
Чет Дек 15, 14:00 - 17:00
Петта форумска сесија во општина Брвеница
Вто Дек 20, 15:00 - 18:00
Петта форумска сесија во општина Сарај

Галерија

Следете нé на

FacebookTwitter

Брошура

brosura-naslovna-mk

 

Korica FIN2

Партнер на програмата

zels-logo


Билтени 2008 / 2014

baner-bilten-web-mk

Постери 2008 / 2013

poster-osnova-mk

Летоци 2008 / 2013

forumi-letok-jan-2013-mk

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom