Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Konferencë përfundimtare e programit “Forume në bashkësinë”
E mërkurë, 15 Mars 2017 16:14
IMG 3507-WEBKonferencë përfundimtare e programit “Forume në bashkësinë” u mbajt më 10 mars të vitit 2017, në Shkup me çka u shënuan 10 vite të zbatimit të Programit në Republikën e Maqedonisë, të financuar nga Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC). Konferenca i prezantoi rezultatet e përgjithshme programore gjatë periudhës së viteve 2006 – 2016 në prani të rreth 200 bashkëpunëtorëve, kryetarëve të komunave, përfaqësuesve të administratave komunale, të organizatave ndërkombëtare, të korit diplomatik, etj.  Oratorë kryesor të ngjarjes ishin ambasadorja e Zvicrës në Republikën e Maqedonisë, e.s. Sibil Zuter Tehada, ministre e vetëqeverisjes lokale Shyret Elezi, kryetari i Bashkësisë së Njësive të Vetëqeverisjes Lokale të Republikës së Maqedonisë (BNJVL) Koce Trajanovski, si dhe pjesëmarrës dhe bashkëpunëtorë tjerë në Programin. 
Lexo ma...
 

Paralajmërim i ngjarjeve

No events

Galeri

Na ndiqni në

FacebookTwitter

Broshura

brosura-naslovna-mk

 

Korica FIN2

Партнер на програмата

zels-logo


Buletine 2008 / 2014

baner-bilten-web-mk

Afishe 2008 / 2013

poster-osnova-mk

Fletushka 2008 / 2013

forumi-letok-jan-2013-mk

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom