Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Босилово


Жителите на Босилово за изградба на објект во Штука Печати Е-пошта
Петок, 02 Март 2012 15:15
5_bosilovo_2_-_golema.jpg
Повеќе...
 
Жителите на Босилово презентираа 5 проекти Печати Е-пошта
Понеделник, 19 Декември 2011 13:51
3_bosilovo_-_golema.jpg
Повеќе...
 
Во Босилово детектирани проблемите Печати Е-пошта
Сабота, 05 Ноември 2011 12:04
2_bosilovo_1_-_golema.jpg
Повеќе...
 
Прв форум во Босилово Печати Е-пошта
Понеделник, 10 Октомври 2011 02:00
1_bosilovo_1_-_golema.jpg
Повеќе...
 


Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom