Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Кавадарци Росоман


Општина Росоман го презентираше реализираниот буџет за 2016 Печати Е-пошта
Петок, 30 Септември 2016 09:23
Rosoman-WEBОколу 70 жители на општина Росоман учествуваа на последователната форумска сесија од буџетскиот процес, што се одржа на 28 септември во просториите на ОУ Пере Тошев. 
Форумот ги презентираше резултатите од буџетскиот форумски процес во општината, во чии рамки жителите, заедно со општинските власти, го подготвуваа буџетот за 2016. Исто така, форумот ги презентираше резултатите од реализацијата на буџетот за 2016 година односно проектите што жителите ги избраа за приоритетни во текот на оваа година.
Повеќе...
 
Форумот во Росоман приоретизираше 24 проекти за 2016 Печати Е-пошта
Среда, 16 Декември 2015 13:50
Rosoman 3-WEBПеттата форумска сесија во општина Росоман се одржа на 10 декември, во присуство на 83 учесници. Форумот, на оваа сесија, гласаше за 24 проекти во рамки на 16 буџетски програми за 2016 година. 
Повеќе...
 
Општина Росоман разгледуваше 14 буџетски програми Печати Е-пошта
Петок, 20 Ноември 2015 12:32
Rosoman-WEBЧетвртата форумска сесија во општина Росоман се одржа на 19 ноември, во присуство на 70 жители на општината.
Форумот дискутираше за расходите по 14 предлог-буџетски програми за 2016 година
Повеќе...
 
Општина Росоман дискутираше за четири буџетски програми во 2016 Печати Е-пошта
Четврток, 05 Ноември 2015 11:20
Rosoman 5-WEBФорумот во општина Росоман, на третата форумска сесија што се одржа на 4 ноември, дискутираше за четири буџетски програми за 2016 година.
Повеќе...
 
Форумот во Росоман за приходите на општината Печати Е-пошта
Понеделник, 26 Октомври 2015 14:20
Rosoman-WEBВтората форумска сесија од буџетскиот форумски процес за 2016 година во општина Росоман се одржа на 22 октомври, во присуство на 80 жители на општината.
Повеќе...
 


Страница 1 од 4

Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom