Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Карпош


Презентирани резултатите од форумот во Карпош Печати Е-пошта
Петок, 21 Март 2014 15:12
Karpos 1 - WEBПоследната сесија од форумот во Карпош се одржа на 10 март, во присуство на околу 150 жители на општината.
Повеќе...
 
Карпош гласаше за подобрување на условите во градинката Пролет Печати Е-пошта
Вторник, 30 Октомври 2012 14:09
karposh-golema.jpg
Повеќе...
 
Форумот во Карпош одобри 5 предлог-проекти Печати Е-пошта
Вторник, 09 Октомври 2012 11:53
karpos_1-golema.jpg
Повеќе...
 
Карпош утврди 7 концепти за проекти Печати Е-пошта
Четврток, 09 Август 2012 12:25
karpos_1-golema.jpg
Повеќе...
 
Приоритетите групирани во две поттеми Печати Е-пошта
Среда, 04 Јули 2012 16:07
karpos-golema.jpg
Повеќе...
 


Страница 1 од 2

Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom