Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Неготино


Презентирано возилото за отпад во Неготино Печати Е-пошта
Четврток, 11 Јули 2013 14:39
Negotino - Kamion 1-WEBПоследователната сесија во Неготино, каде беше презентирано набавеното возило за отпад како резултат од форумскиот процес во Неготино, се одржа на 4 јули, во присуство на 62 граѓани, локалните власти, претставници од донаторот, граѓани и медиуми.
Повеќе...
 
Жителите на Неготино за управување со отпад во руралните средини Печати Е-пошта
Среда, 07 Ноември 2012 15:02
negotino-golema.jpg
Повеќе...
 
Презентација на предлог-проектите во Неготино Печати Е-пошта
Понеделник, 17 Септември 2012 15:49
negotino-_golema.jpg
Повеќе...
 
Жителите на Неготино презентираа 4 концепти за проекти Печати Е-пошта
Петок, 10 Август 2012 12:33
negotino_4-golema.jpg
Повеќе...
 
Идентификувани и групирани проблемите во Неготино Печати Е-пошта
Вторник, 07 Август 2012 13:42
negotino_2-golema.jpg
Повеќе...
 


Страница 1 од 2

Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom