Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Виница


Општина Виница одржа информативна форумска сесија Печати Е-пошта
Среда, 12 Април 2017 10:22

Vinica 1- WebОпштина Виница, на информативната форумска сесија што се одржа на 11 април, ги презентираше резултатите од првата фаза на реализацијата на проектот кој беше одбран од граѓаните на 5та форумска сесија од проектниот форум во 2013 година.

Повеќе...
 
“Градинка од 21 век“ – приоритет за жителите на Виница Печати Е-пошта
Петок, 27 Декември 2013 11:04
Vinica 2 - WEBДоградба на занимална, набавка на мебел и друга опрема е дел од проектот “Градинка од 21 век“, што го изгласаа жителите на Виница на петтата форумска сесија, што се одржа на 24 декември, во присуство на 85 жители.
Повеќе...
 
Вкупно 6 предлог-проекти презентирани во Виница Печати Е-пошта
Понеделник, 11 Ноември 2013 15:46
Vinica 4 - WEBФорумот во Виница, на четвртата форумска сесија што се одржа на 6 ноември во присуство на 81 жител, беа презентирани вкупно 6 предлог-проекти што ги усвоија жителите во оваа општина.
Повеќе...
 
Презентирани 6 предлог-концепти во Виница Печати Е-пошта
Четврток, 10 Октомври 2013 13:21
Vinica 1 - WEBВкупно 6 предлог-концепти презентираа граѓаните на општина Виница на третата форумска сесија што се одржа на 24 септември, во присуство на 78 жители на општината.
Повеќе...
 
Втора форумска сесија во Виница Печати Е-пошта
Вторник, 02 Јули 2013 13:31
Vinica 4 - II-WEBЖителите на Виница, на втората форумска сесија што се одржа на 20 јуни во присуство на 125 граѓани на општината, извршија идентификација и групирање на проблемите во рамки на избраната тема Инфраструктура.
Повеќе...
 


Страница 1 од 2

Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom