Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Струмица


Форумот во Струмица за реализација на буџетот за 2015 Печати Е-пошта
Петок, 09 Октомври 2015 11:43
Strumica 7-WEBОпштина Струмица, на 8 октомври, ја одржа последователната форумска сесија од буџетскиот процес за 2015 година, во присуство на повеќе од 100 жители на општината.
Форумот ја презентираше реализацијата на буџетот за тековната година, односно на приоритетните проекти што ги утврдија граѓаните, програмите и реализираните приходи и расходи од општинскиот буџет за 2015 година.
Повеќе...
 
Форумот во Струмица приоретизираше проекти и програми Печати Е-пошта
Понеделник, 15 Декември 2014 15:18
Strumica 4-WEBПеттата форумска сесија во Струмица, на која се приоретизираа општинските буџетски програми и проекти за реализација во наредната година, се одржа на 12 декември, во присуство на 92 жители на општината.
Повеќе...
 
Четврта сесија на форумот во Струмица Печати Е-пошта
Среда, 10 Декември 2014 15:05
Strumica 6-WEBФорумот во Струмица, на 4 декември, ја одржа четвртата форумска сесија во присуство на 100-тина жители на оваа општина.
Претставници на локалната самоуправа, вклучително и градоначалникот, ги презентираа и образложуваа буџетските расходи согласно седум развојни програми за 2015 година во процесот на кроење на општинскиот буџет за наредната година.
Повеќе...
 
Жителите на Струмица разгледуваа две буџетски програми Печати Е-пошта
Вторник, 09 Декември 2014 15:08
Strumica 7-WEBБуџетските програми за Комунална инфраструктура и за Уредување на градежно земјиште и урбанизам ги разгледуваа граѓаните на Струмица, на третата форумска сесија од буџетскиот форум што се одржа на 28 ноември, во присуство на 104 жители.
Повеќе...
 
Форумот во Струмица за планираните приходи во буџетот Печати Е-пошта
Вторник, 25 Ноември 2014 15:10
Strumica II - WEBПроекција на планираните приходи за 2015 година и проектираните расходи, беа тема на втората форумска сесија во Струмица, што се одржа на 20 ноември, во присуство на околу 140 жители на општината.
Повеќе...
 


Страница 1 од 3

Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom