Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Чаир


Чаир го презентира сработеното Печати Е-пошта
Вторник, 01 Јули 2014 12:00
Cair VI - WEBШестата последователна сесија во рамки на програмата “Форуми во заедницата во општина Чаир“ се одржа на 23 јуни во Салата на општина Чаир, каде беа презентирани резултатите од спроведениот проект “Изградба на заштитни огради во ОУ “Конгреси Манастири“, ОУ “Рајко Жинзифов“, ОУ“Никола Вапцаров“ и градинката “Снежана“.  
Повеќе...
 
Буџетската програма Образование – приоритет за Чаир Печати Е-пошта
Вторник, 25 Декември 2012 13:13
chair-golema_1.jpg
Повеќе...
 
Презентирани програмите за образование и социјална заштита Печати Е-пошта
Понеделник, 24 Декември 2012 15:49
chair-golema.jpg
Повеќе...
 
Форумот во Чаир за расходите и приходите во буџетот Печати Е-пошта
Вторник, 04 Декември 2012 11:48
chair_2-golema.jpg
Повеќе...
 
Планирани и реализирани приходи на форумот во Чаир Печати Е-пошта
Среда, 07 Ноември 2012 11:47
chair_1-golema.jpg
Повеќе...
 


Страница 1 од 3

Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom