Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Дебар


Објектот на гимназијата – најприоритетен за Дебарчани Печати Е-пошта
Четврток, 22 Декември 2011 15:07
5_debar_-_golema.jpg
Повеќе...
 
Во Дебар се дебатираше за приходите и расходите на општината Печати Е-пошта
Вторник, 25 Октомври 2011 15:25
debar_vtora.jpg
Повеќе...
 
Дебарчани го избраа проектот “Довршување на булеварот Илириа“ Печати Е-пошта
Сабота, 05 Декември 2009 11:47
“Завршување на булеварот Илириа“ е проектот што го избраа жителите на Дебар на петтата форумска сесија се одржа на 2 декември, во ресторанот “Пенестија“ во општината.
Повеќе...
 
Четврт Форум во Дебар Печати Е-пошта
Сабота, 14 Ноември 2009 11:45
Четвртата форумска сесија во Дебар, во рамки на програмата “Форуми во заедницата“, се одржа на 12 ноември, во ресторанот “Пенестија“.
Повеќе...
 
Трет Форум во Дебар Печати Е-пошта
Понеделник, 02 Ноември 2009 01:28
 Презентации на буџетските расходи беа една од темите на третата форумска сесија во општина Дебар, што во рамки на програмата “Форуми во заедницата“ се одржа на 29 октомври, во ресторанот Пенестија.debar_budzetski-7.jpg
Повеќе...
 


Страница 1 од 3

Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom