Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Ресен


Ресенчани за подобрување на водоснабдувањето Печати Е-пошта
Петок, 10 Јули 2009 05:09
Околу 75 жители на Ресен учествуваа на седмата форумска сесија, што се одржа на 7 јули, во општинската голема сала, во присуство на претставници на локалната власт, Швајцарската агенција за развој и соработка (SDC) и координативното тело на Програмата.
Повеќе...
 
Шеста форумска сесија во Ресен Печати Е-пошта
Вторник, 30 Јуни 2009 11:41
   На 3 јуни во Големата сала на Општина Ресен се одржа шестата форумска сесија на која беа презентирани предлог-проектите што ќе влезат во финална фаза, и што ќе бидат гласани на Форумот на следната, седма сесија
Повеќе...
 
Презентирани шест предлог-проекти во Ресен Печати Е-пошта
Среда, 27 Мај 2009 15:00
  Петтата форумска сесија во рамки на програмата “Форуми во заедницата“ се одржа на 11 мај во Големата сала на општина Ресен, каде присуствуваа 75 граѓани.petta_sesija_resen.jpg
Повеќе...
 
Презентирани шест предлог-проекти во Ресен Печати Е-пошта
Вторник, 03 Март 2009 20:21

   Шест концепти за предлог-проекти беа презентирани пред учесниците на четвртата форумска сесија што се одржа во вторникот, на 24 февруари, во Големата сала на општина Ресен, на која присуствуваа 93 граѓани.cetvrta_sesija_resen.jpg

Повеќе...
 
Трета форумска сесија во Ресен Печати Е-пошта
Среда, 18 Февруари 2009 21:00
   Во големата сала на Општина Ресен, на 27 јануари, се одржа третата форумска сесија во рамки на програмата “Форуми во заедницата“ на која присуствуваа 70-тина граѓани.treta_sesija-resen.jpg
Повеќе...
 


Страница 1 од 2

Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom