Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Свети Николе


Жителите на Свети Николе за два проекти Печати Е-пошта
Вторник, 07 Јули 2009 05:14
sliki_sveti_nikole-8-za_tekst.jpgОколу 80 жители на Свети Николе присуствуваа на седмата форумска сесија, што во рамки на програмата “Форуми во заедницата“ се одржа на 6 јули, во собраниската сала на општина Свети Николе.
Повеќе...
 
Шеста форумска сесија во Свети Николе Печати Е-пошта
Петок, 29 Мај 2009 02:50
Околу 70 жители на Свети Николе присуствуваа на шестата форумска сесија, што во рамки на програмата “Форуми во заедницата“, се одржа на 28 мај, во големата сала на општината.
Повеќе...
 
Петта форумска сесија во Свети Николе Печати Е-пошта
Петок, 22 Мај 2009 09:46
  Пет предлог-проекти се презентираа на петтата форумска сесија во Свети Николе, што во рамки на програмата “Форуми во заедницата“ се одржа на 30 април во големата Општинска сала, во присуство на 72 жители на општината.petta_sesija_sveti_nikole.jpg
Повеќе...
 
Четврта сесија во Свети Николе Печати Е-пошта
Петок, 27 Февруари 2009 15:44
 Форумската сесија во Свети Николе, четврта по ред во рамки на програмата “Форуми во заедницата“, се одржа на 26 февруари во собраниската сала на општината во присуство на 114 граѓани.cetvrta_sesija_sveti_nikole.jpg
Повеќе...
 
Oдржана трета форумска сесија во Свети Николе Печати Е-пошта
Среда, 18 Февруари 2009 21:06
  Околу 96 граѓани присуствуваа на третата форумска сесија, чиј дел се одржа на 22 јануари, во собраниската  сала на општина Свети Николе, а дел на 27 јануари, во рамки  на програмата “Форуми во заедницата“.treta_sesija-sveti_nikole.jpg
Повеќе...
 


Страница 1 од 2

Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom