Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Радовиш - Конче


Радовиш ја презентираше буџетската реализација за 2015 Печати Е-пошта
Вторник, 06 Октомври 2015 11:46
Radovish 1-1-WEBПоследователната сесија, со која завршува буџетскиот форумски процес за 2015 година во општина Радовиш, се одржа на 2 октомври, во присуство на 45 жители на општината.
Повеќе...
 
Жителите на Радовиш гласаа приоритетни буџетски програми и проекти Печати Е-пошта
Сабота, 20 Декември 2014 15:39
Radovis 5-WEBФорумот во Радовиш ја одржа петтата форумска сесија на 18 декември, во присуство на 46 учесници, кои избираа приоритетна буџетска програма и проекти за 2015 година.
Повеќе...
 
Форумот во Радовиш даваше предлози за 4 буџетски програми Печати Е-пошта
Четврток, 11 Декември 2014 14:55
Radovis 4-WEBФорумот во општина Радовиш, на четвртата форумска сесија што се одржа на 10 декември, дискутираше за четири буџетски програми во присуство на 105 жители на општината.
Повеќе...
 
Жителите на Радовиш дискутираа за 4 буџетски програми Печати Е-пошта
Четврток, 27 Ноември 2014 14:47
Radovis 3-WEBВкупно четири буџетски програми се разгледуваа на третата форумска сесија во Радовиш, што се одржа на 26 ноември, во присуство на 53 жители на општината.
Повеќе...
 
Форумот во Радовиш за општинските приходи Печати Е-пошта
Четврток, 20 Ноември 2014 14:28
Radovis 2-WEBВтората форумска сесија во Радовиш, каде се дискутираше за општинските приходи за 2015 година, се одржа на 19 ноември, во присуство на 70 жители на општината.
Повеќе...
 


Страница 1 од 3

Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom