Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Крушево


Изграден градскиот пазар во Крушево Печати Е-пошта
Среда, 06 Април 2011 13:47
krusevo.jpgПоследната форумска сесија во Крушево, што се одржа во просториите на новоизградениот Градски пазар во рамки на програмата “Форуми во заедницата“, се одржа на 5 април во присуство на околу 30 жители на општината.
Повеќе...
 
Крушевчани го избраа проектот за Градскиот пазар Печати Е-пошта
Четврток, 01 Април 2010 14:29
“Покривање и уредување на градскиот пазар во Крушево“ е проектот што го избраа жителите на Крушево како приоритетен во решавањето на проблемите од нивниот секојдневен живот.sedma_sesija_krusevo.jpg

Повеќе...
 
Презентации на пет предлог-проекти Печати Е-пошта
Недела, 28 Февруари 2010 12:10
Вкупно 87 жители на Крушево присуствуваа на шестата форумска сесија, што во рамки на програмата “Форуми во заедницата“ се одржа на 24 февруари во просториите на Пензионерскиот дом.sesta_sesija_krusevo.jpg

Повеќе...
 
Петта форумска сесија во Крушево Печати Е-пошта
Петок, 29 Јануари 2010 14:02

petta_sesija-krushevo.jpg

Околу 80 жители на Крушево присуствуваа на петтата форумска сесија што се одржа на 27 јануари, во пензионерскиот дом во Крушево.

Повеќе...
 
Предлог-решенија во Крушево Печати Е-пошта
Понеделник, 25 Јануари 2010 11:52
krushevo-treta_sesija.jpgТретата форумска сесија, во рамки на програмата “Форуми во заедницата“, се одржа на 25 ноември во Пензионерскиот дом во Крушево, во присуство на 95 жители на општината.
Повеќе...
 


Страница 1 од 2

Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom