Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Гостивар


Презентиран буџетот за 2015 во Гостивар Печати Е-пошта
Петок, 09 Октомври 2015 13:33
Gostivar-WEBОпштина Гостивар ја одржа последователната форумска сесија од буџетскиот процес за 2015 година, на 7 октомври во присуство на 52 жители на општината. На почетокот на сесијата, на учесниците им беа презентирани нивните предлози кои беа изгласани на 5-тата сесија а потоа се даде образложение за проектите кои се реализирани.
Повеќе...
 
Програмата за образование – приоритет за граѓаните на општина Гостивар Печати Е-пошта
Петок, 26 Декември 2014 07:30

Gostivar V-WEBПеттата форумска сесија во рамки на буџетскиот форум во општина Гостивар се одржа на 18 декември во присуство на 69 граѓани од сите населени места во општината.

Повеќе...
 
Форумот во Гостивар разгледуваше три буџетски програми Печати Е-пошта
Петок, 12 Декември 2014 13:55
Gostivar IV - WEBЧетвртата форумска сесија во Гостивар, на која граѓаните дискутираа за три буџетски програми, се одржа на 10 декември, во присуство на 70-тина учесници.
Повеќе...
 
Расходниот буџет на форум во Гостивар Печати Е-пошта
Вторник, 09 Декември 2014 14:47
Gostivar 1-WEBТретата форумска сесија од буџетскиот форум во Гостивар се одржа на 27 ноември, во присуство на 66 жители на општината од сите населени места.
Повеќе...
 
Втора сесија во Гостивар – дискутирани општинските приходи Печати Е-пошта
Петок, 21 Ноември 2014 16:06
Gostivar II - WEBВтората сесија во рамките на буџетскиот форум во општина Гостивар се одржа на 18 ноември, во присуство на 69 жители од сите населени места во оваа општина.
На оваa форумска сесија беше даден преглед на различните основи на приходи во општинскиот буџет,  како што се:  данокот на имот, данок на наследство и подарок, данок на промет, комунална такса.
Повеќе...
 


Страница 1 од 4

Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom