Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Македонски брод


Последователна форумска сесија во Македонски Брод Печати Е-пошта
Петок, 30 Септември 2016 10:21
MB 2-WEB 1Општина Македонски Брод, на 29 септември, ја одржа последователната форумска сесија во рамки на буџетскиот форумски процес, во присуство на 50 жители. Форумот го презентираше реализираниот буџет и проектите предвидени за 2016 година, вклучително и приритетите на жителите на општината.
Повеќе...
 
Форумот во Македонски Брод приоретизираше 31 проект за 2016 Печати Е-пошта
Петок, 18 Декември 2015 11:08
MB 21-WEBПеттата форумска сесија во општина Македонски Брод се одржа на 15 декември, во присуство на 120 жители на оваа општина.Програмата за изградба, реконструкција, оддржување и заштита на локални патишта и улици и Програмата за изградба, реконструкција и одржување на водоводи, канализациони мрежи и собирање и одведување на атмосферски води, беа избрани за најприоритетни во текот на реализацијата на буџетот за 2016 година, а 31 проект во рамки на шест буџетски програми беа приоретизирани за реализација во наредната година.
Повеќе...
 
Форумот во Македонски Брод за три предлог-буџетски програми Печати Е-пошта
Петок, 27 Ноември 2015 12:47
MB 2-FCU 2-WEBФорумот во општина Македонски Брод, на четвртата форумска сесија што се одржа на 25 ноември, разгледуваше три предлог-буџетски програми за 2016 година. Во присуство на 107 учесници на сесијата, беше дискутирано за предлог-буџетските програми за Развој на културата и спортот, за Заштита на животната средина и за Изградба, реконструкција и одржување на водоводи, канализациони мрежи и собирање и одведување на атмосферски води.
Повеќе...
 
Расходи за три буџетски програми во Македонски Брод Печати Е-пошта
Понеделник, 16 Ноември 2015 13:52
MB 1-WEBРасходи во рамки на три буџетски програми разгледуваше форумот во Македонски Брод, на третата форумска сесија што се одржа на 11 ноември, во присуство на 110 учесници.
Повеќе...
 
Форумот во Македонски Брод за буџетските приходи за 2016 Печати Е-пошта
Понеделник, 26 Октомври 2015 14:57
MB 2-WEBВтората форумска сесија во општина Македонски Брод, во присуство на околу 90 граѓани се одржа на 21 октомври, во просториите на ООУ „Св.Климент Охридски“.
Повеќе...
 


Страница 1 од 6

Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom