Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Боговиње


Рангирање на буџетските програми и проекти во Боговиње Печати Е-пошта
Вторник, 25 Декември 2012 12:49
bogovinje-golema.jpg
Повеќе...
 
Боговиње за приоритетите во образованието, спортот, култура и ЛЕР Печати Е-пошта
Понеделник, 24 Декември 2012 16:39
bogovinje-golema.jpg
Повеќе...
 
Форумот во Боговиње за расходите во две програми Печати Е-пошта
Петок, 23 Ноември 2012 16:46
bogovinje_5-golema.jpg
Повеќе...
 
Форумот во Боговиње за приходите и расходите Печати Е-пошта
Вторник, 30 Октомври 2012 15:34
bogovinje_2-golema.jpg
Повеќе...
 
Самостоен форум во Боговиње Печати Е-пошта
Среда, 03 Октомври 2012 11:00
bogovinje_1-golema.jpg
Повеќе...
 


Страница 1 од 4

Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom