Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Билтени 2008 / 2016 Печати Е-пошта
Петок, 15 Март 2013 09:40

forumi-bilten

forumi-bilten-4-mk

bilten-septemvri-2015-mk-1

forumi vo zaednicata fevruari 2015 mk
мкд / тур

Forumi vo zaednicata Dec 2014 MKD
мкдтур

forumi vo zaednicata april 2014 mk
мкд / ром

Forumi vo zaednicata JAN 2014 MKD
мкд / ром

forumi vo zaednicata oct 2013 mk
мкд / ром

Forumi vo zaednicata JULI MKD
мкд / ром

forumi vo zaednicata april mk
Forumi vo zaednicata JAN MKD
мкд / алб
201210-forumivozaednicata-bilten.jpg
мкд / алб 
forumi_vo_zaednicata_juli_mkd.jpg
мкд / алб 
bilten-mart-2012.jpg
мкд / алб / тур
bilten_forumi_vo_zaednicata_noemvri.jpg
мкд / алб / тур
 bilten
Архива на
општински билтени

Share
 

Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom