Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Вклучени општини 2014-2015 Печати Е-пошта
Четврток, 10 Септември 2015 13:15

  • Кичево
  • Струмица
  • Гостивар
  • Илинден
  • Студеничани
  • Кавадарци
  • Радовиш
  • Новаци
  • Маврово-Ростуше
  • Крива Паланка

Share
 

Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom